уторак, 2. октобар 2012.

POGLEDAJTE STA VAS SVE OCEKUJE U HOME PAGE PAYS 2.0 ZADIVLJUJUCA DOSTIGNUCA SMART MEDIE!

(♥)DRAGI PRIJATELJI, IZASAO JE(♥) SMART MEDIA MAGAZINE(♥), POGLEDAJTE STA VAS SVE OCEKUJE U HOME PAGE PAYS 2.0 ZADIVLJUJUCA DOSTIGNUCA SMART MEDIE!(♥)


Image
(♥)(♥)(♥)DA LI VAS VAŠ INTERNET DAVATELJ USLUGA PLAĆA
ZA SURFANJE NA NETU? DA LI TO ČINI BROWSER PREKO KOJEG TO RADITE? VRIJEME JE DA SE STVARI PROMIJENE !!! SMART MEDIA TECHNOLOGIES nudi vam jedinstveni software , proširenje za browsere koje inače koristite ( sada dostupno za Mozillu i Chrome a uskoro i za druge pretraživače).IDEALNO ZA KOMPANIJE KOJIMA ĆE TO SMANJITI TROŠKOVE OGLAŠAVANJA PA I ZA NEPROFITNE UDRUGE KOJE KUPOVINOM RESELLER PRAVA SOFTWAREA I DIJELJENJEM ISTOG SVOJIM ČLANOVIMA TRAJNO RIJEŠAVAJU PROBLEM FINANCIRANJA ! (♥)(♥)(♥)
SOFTWER MOZETE SKINUTI ZA TRI SECUNDE (♥)
Image
Pogledajte kratki video, registrirajte se besplatno s nekom mail adresom i izaberite neki username po želji i skinite software! Onda čekajte webinar da saznate kakvo blago imate ! Vaše surfanje više neće biti isto!)
Image
Upoznati ćete fantastičan software koji će uskoro imati na svojim internetskim pretraživačima svi korisnici interneta u svijetu.Kako se taj besplatni software širi nevjerovatnom brzinom po svijetu,tako možete sa tim softwerom brendirati sebe i bilo koji biznis,a samim time doći i do pronalaska novih članova iz cijelog svijeta.Ovaj software je pokrenut tek prije nekoliko dana,tako da je sada odličan trenutak da se i Vi uključite u ovu odličnu priliku reklamiranja svog biznisa.Naučiti ćete kako ovaj besplatni software možete slati svima, koga god poznajemo,prije nego im netko drugi pošalje!(♥)(♥)(♥)ON UKLJUČUJE: preko 3000 edukacijskih HD filmova, 100 igara za vrijeme opuštanja, besplatne testirane protiv virusa programe za Vaš kompjutor ,traženje najpovljnijeg artikla koji želite kupiti, kolekciju najboljih svjetskih portala, brojne tražilice, osvajanje vrijednih dnevnih, tjednih (ipod) i mjesecnih (Acer laptop) nagrada, zaradjujete novac (bodove ; free korisnici) dok ste god “online” Home Page Pays možete BESPLATNO postaviti na računalo u 3 sekunde! Možete ga koristiti potpuno BESPLATNO zauvijek . Svatko od korisnika ima velike koristi od ovog softwarea i može ga dijeliti dalje kao poklon čime sakuplja bodove kao protuvrijednost u novcu (free članovi) kojima mogu kupovati vrijedne stvari na netu ili koristiti bodove u igrama!(♥)(♥)(♥)
ZAŠTO ĆE OVAJ SOFTWARE POBRATI VELIKI DIO KOLAČA KOJI SADA JEDE UGLAVNOM FACEBOOK I GOOGLE?(♥)(♥)(♥)
Image
(♥) Za svaku osobu kojoj samo POKLONITE ovaj software imate mjesečno oko 2 dolara ( za free člana). S obzirom da Smart Media Technologies ima kudikamo jeftinije cijene oglašavanja od googla i od facebooka, smatra se da će uskoro baciti sjenu ni ova dva giganta!Naravno ljudi će i dalje googlati i koristiti fejs ali će največi dio tih korisnika u ovome naći svoju šansu, paralelno! Zamislite da ste mogli surađivati na širenju Facebooka ili Googlea kad je započeo? To vam nisu omogućili a ipak ste ih džaba reklamirali.A kada ste se vi reklamirali to su vam papreno naplatili.(♥)Možete sada to promijeniti ZAUVIJEK. Postanite dio obitelji SMART MEDIA TECHNOLOGIES – SADA ! Očekivanja prema biznis planu je da za dvije godine možete zarađivati i do 300 000 dolara/mjesečno. Čak da su i 100 puta u krivu zamislite se da li bi se isplatilo? I to ne da prodajete nekome nešto, nego da dijelite džaba . Da zarađujete POKLANJAJUĆI !!!!????(♥)(♥)(♥)Pitate se odakle će se oni onda naplaćivati? Pa od oglašivača! Nisu li i facebook i google napunili džepove para a ne plaćamo njihove servise, mislim što ih koristimo? A zamislite kome će ti oglašivači doći kad naiđu na puno jeftinije cijene? Pred kime je budućnost?SMART MEDIA OPPORTUNITY PRESENTATION
Besplatni korisnici Home Page Pays-a mogu ovaj produkt preporuciti svojim poznanicima i dobiti Smart bodove. Evo kako:Svaki besplatni korisnik je po registraciji izabrao svoje korisnicko ime i lozinku. Ako želi link poslati prijatelju i omoguciti mu da takodjer koristi HPP, onda ce mu poslati sljedeci link:
http://animix.HomePagePays.com/
http://KORISNICKOIME.homepagepays.com
gdje ce KORISNCKOIME zamijeniti svojim stvarnim korisnickim imenom koje je izabrao/la prilikom registracije. Npr.>http://animix.HomePagePays.com
Svaki puta kada netko od osoba kojima je preporuka poslana preuzme HPP i registrira se, preporucitelj dobiva 25 nagradnih “smart” bodova. (Sakupljanje bodova se još ne vidi u sistemu ali ce biti uskoro).
Kad s vremenom sakupite par stotina ili par tisuća bodova, u svom HPP-u imate(uskoro) shop smart gdje ćete moći kupiti laptop, fotoaparat, igrati razne igre i još puno toga
Dakle, svi koji koristite HPP besplatno, pozovite svoje prijatelje i poznanike i clanove obitelji da sami preuzmu HPP i uživaju u njemu.(♥)(♥)(♥)
http://animix.HomePagePays.com/
Image
POSTANITE PACENI KORISNIK SMART MEDIA TECHNOLOGIES!!!
BRENDIRAJTE svoj proizvod!!! VASU FIRMU!!! delatnost!!! Svako kome poklonite Home Page Pays, imace Vasu reklamu pred sobom!WEBSITE:http://animix.SmartMediaTechnologies.com/
REGISTRACIJA: http://animix.smartmediatechnologies.com/?join
(♥)Ko stoji iza Smart Media Technologies?(♥)(♥)(♥)(♥)
Vlasnik kompanije Smart Media Technologies je gospodin David Martin,(♥) čovek koga danas upoređuju sa gospodinom Billom Gates-om i preminulim gospodinom Steve Jobs-om. Smart Media Technologies radi na razvoju ovog proizvoda 4 godine,
a pre toga David M. je radio na izradi programa za osiguranje financijskih transakcija banaka i osiguravajućih kuća.On je takodje autor knjige koja je dostupan na >Amazon.smart medijskih tehnologija.<(♥)(♥)(♥)David Martin i njegov tim od 21 programera za Smart Media Techologies , dizajnirali su novi sistem Smart Media Technologies-Home Page Pays.(♥)(♥)(♥)Šta je Home page Pays?
/
Home Page Pays je program iza kojeg stoji pobednički koncept koji već dugo koriste poznate kompanije poput Google-a, Facebooka, YouTube-a i ostalih. Taj koncept glasi: pruži korisnicima proizvod vrhunskog kvaliteta POTPUNO BESPLATNO, a kompanija će imati prihode od plaćenih reklama. Ovde je ovaj koncept podignut na potpuno novi nivo, jer Smart Media Technologies ne samo da pruža vrhunski proizvod besplatno, nego svojim korisnicima još i plaća kad god su “online”, i omogućava im da osvoje vredne nedeljne i mesečne nagrade! Šta dakle pruža ovaj proizvod svojim korisnicima koji ga mogu koristiti potpuno besplatno

1. Prvo, Home Page Pays se na svoj postojeći (♥) internetski pretraživač (♥)postavi doslovno u 3 sekunde. Nema potrebe za
download-ovanjem i instaliranjem. Trenunto radi na Firefox-u i Chrom-u, a uskoro će i na Internet Explorer-u. Možete probati kako to ide brzo i jednostavno pritiskom na sledeći link
http://animix.HomePagePays.com
Program je izvanredno lepo dizajniran. Srce programa je dinamička traka koja se postavi u donjem delu ekrana i ne ometa rad korisnika.
http://animix.HomePagePays.com
 Image
2. Na vrhu trakenalaze se(♥) ikonice(♥) iza kojih se krije jako vredan sadržaj. Pa evo redom, ikona HOME daje trenutan prikaz početne stranice Home Page Pays-a, koja je sama vrlo bogata sadržajima, vesti, tekućeg filma, recepata, vremena, seta Top portala, itd. Svaki korisnik će uskoro moći modifikovati ili složiti svoju ličnu početnu stranicu od modula koji su na rapolaganju.3. Portal za (♥)nagrade(♥). Posebno zanimljiv,svim korisnicima,je levi deo Home Page Pays stranice, jer se ovde nalazi deo gde svako može učestvovati u izvlačenju dnevnih,nedeljnih i mesečnih nagrada, koje su vrlo vredne. Dnevne nagrade su “pametni” bodovi koje se mogu iskoristiti unutar sistema za kupovinu vrednih stvari, igranju interaktivnih igara i osvajanju nagrada u slučaju pobede. Nedeljne nagrade su uredjaj-Nano Ipod kao i novčane nagrade,a mesečne nagrade su Acer laptop i novčane nagrade.Svakoga dana obavezno kliknite na sva tri polja za nagrade!Gore iznad plavog portala,klikom na prize winners možete videti spisak do sada dodeljenih nagrada!
Image
5. Pod Ikonom(♥) My University(♥) krije se oko 3000 video zapisa sa edukativnim sadržajima od matematike, geometrije, fizike, biologije, finansija, hemije, ekonomije, istorije, statistike, elektronike,predavanja sa univerziteta Jeil i Stanford i mnogih drugih. Izvanredna kolekcija za sve koji žele nešto da nauče ili dopune svoje znanje.
Image
6. Kolekcija od stotinjak (♥)igara za decu i odrasle(♥) razveseliće sve koji se na ovaj način vole zabavljati.Nema potrebe za usnimavanjem igara koji mogu nositi viruse i nema potrebe da deca igraju online igre, gde su često izloženi neprimerenim
sadržajima.
Image
7. Programi-(♥)Softwere(♥). Koliko puta ste tražili neki program za svoje potrebe. Ova kolekcija raznovrsnih programa će Vam uštedeti vreme i novac. Prvo svi programi su potpuno besplatni. Drugo, to su preporučeni programi stručnjaka. Treće, provereni su sa preko 40 antivirusnih programa ,tako da ste sigurni da ćete imati delotvoran i siguran program koji tražite.
 Image
8. Najpovoljnija(♥) kupovina na internetu(♥). Bargain Finder je poseban program koji će Vam za tren pronaći najjeftiniju ponudu artikla koje želite kupiti putem interneta. Uštedeće Vam vreme i novac.
Image
9. Top Sites je kolekcija najistaknutijih (♥)svetskih portala(♥) od vesti, zabave, kupovine, do zdravlja i lepote, šopinga, sporta itd. Ne morate više koristiti tražilice kako bi došli do pouzdanih i proverenih informacija. Sve je na jednom mestu.
Image
10. Šoping centar.(♥) “Pametne bodove”(♥) koje ste osvojili kroz sistem,možete iskoristiti da kupite vredne artikle kroz interni šoping centar, isto kao da ih kupujete novcem /uskoro će biti aktivirano/.11. “Pametne bodove” iskoristite tako da (♥)igrate interaktivne igre (♥)sa prijateljima. Ako pobedite osvojćete vredne nagrade.
12. Korisnici koji su predstavnici Smart Media Technologies mogu svoj HPP sistem (♥)brendirati sopstvenim Web stranicama(♥). Pošto oni mogu svoj HPP sistem deliti besplatnim korisnicima, svi oni će u svojim HPP sistemima imati web stranice koje je u sistem postavio njihov predstavnik.
Image
14. Svi korisnici Home Page Pays sistema će na raspolaganju imati (♥)smart chat(♥) i moći će da četuju sa svim drugim korisnicima koji su online. Tako neće biti potrebe za koristenjem skype usluge.
Image
15. Predstavnici kompanije imaju mogućnost da šalju (♥)tekst i video poruke(♥) drugim korisnicima. Ovaj sistem osigurava 100%-tnu dostavljivost poruke. Kako je danas sve veći problem sa slanjem klasičnih e-mail poruka , jer poruke ne stižu gde treba, vrednost ovakvog sistema slanja poruka je od izuzetnog značaja.
Image
16. Uskoro ćemo imati i mogućnost globalnog dodavanja prijatelja(♥)
Image
17. Avatar sistem(♥) koji će takođe biti omogućen korisnicima,uz zabavu i sopstvenu kreativnost moći ćete da namestite sobu po svom ukusu kao i osobe koje će tu živeti.
Image
Zakljucak(♥)(♥)(♥)(♥)Home Page Pays je izvanredan proizvod. Vrlo koristan , definitivno povećava kvalitet interneta, pruža mogućnost osvajanja vrednih nagrada, a sve to BESPLATNO. Preporuka svima, odmah preuzmite svoj Home Page Pays pritiskom miša OVDE. Kada se uverite da je ovo vanserijski proizvod, želećete da ga preporučite svojim prijateljima i članovima porodice. Svakom svojom preporukom dobićete 25 pametnih bodova, koje ćete moći iskoristiti u sistemu.
 Preporučujte ga što više, jer ćete ljudima
pokloniti nešto zaista vredno,što će ih pratiti dok su na internetu, a još će moći osvajati nagrade i zaradjivati kad god su online.(♥)
Image
Napomena(♥)(♥)(♥)(♥)Smart Media Technologies svim svojim korisnicima pruža mogućnost (♥)PARTNERSKI ODNOS i stvaranja trajnih prihoda.(♥)
Image
Ako želite postati(♥) predstavnik kompanije Smart Media(♥) Technologies, posetite webstranice kompanije
Pogledajte sve što Vas zanima i registrujte se pritiskom na tipku JOIN.
PREUZMITE SVOJ HOME PAGE PAYS(♥) dobijete svoj softwes sa (♥)Vasim KORISNICKIM imenom(♥)
FREE Softwer
(your usernama)OSTALI NASI ZADIVLJUJUCI SAJTOVI, obavezno ih pogledajte, fascinantno, to moze samo Smart Media Technologies!!!
Image
WELCOME TO HOME PAGE PAYS Smart Media Technologies
(♥)DRAGI PRIJATELJI, IZASAO JE(♥) SMART MEDIA MAGAZINE(♥), POGLEDAJTE STA VAS SVE OCEKUJE U HOME PAGE PAYS 2.0
ZADIVLJUJUCA DOSTIGNUCA SMART MEDIE!(♥)www.animix.SmartMediaMagazine.com
 Image
Image
Register as a Lifetime Free Member If you COULD GET PAID
WHEN OTHERS USE THE INTERNET!!!…

Нема коментара:

Постави коментар