четвртак, 8. новембар 2012.

POZIVNICA: SMART MEDA TECHNOLOGIES

POZIVNICA:


SMART MEDA TECHNOLOGIES-Naša tvrtka nije jučerašnja novotarija. Razvijamo ovaj produkt već 4 godine i uložili smo milijune dolara u razvoj! Naša tvrtka je dokazana kroz višegodišnju suradnju sa bankarskim institucijama. U našem timu danas imamo preko 60 programera i dizajnera a naši serveri trenutno mogu poslužiti 100 milijuna korisnika!

* Svaki mali bit i programska riječ ovog produkta je patentirana i vlastiti je proizvod, te ne ovisimo o nikome.

* Produkt koji smo razvili je najbolji besplatni produkt danas na internetu bez konkurencije. Imati tražen proizvod bez konkurencije san je svakog poduzetnika.

* Produkt koji je temelj našeg poslovanja je potpuno besplatan za krajnje korisnike koji uživaju u mnoštvu vrhunskih sadržaja, dobivaju nagrade i plaćeni su za svaku sekundu koju provedu na internetu (Usnimite besplatno produkt na linku desno i uvjerite se) - www.animix.HomePagePays.com


* Nalazimo se na vrhu tri najveća trenda danas na internetu, online igrama, društvenim mrežama i komercijalnom oglašavanju. Biti u vrhu trendova znači veliku potražnju, tj. veliki posao.

* Novac zarađujemo provjerenim poslovnim modelom koji koriste današnji velikani intereneta (Google, Facebook, Yahoo i ostali)sa jednom velikom razlikom - 75% prihoda vraćamo našim korisnicima u obliku nagrada, pametnih bodova i novaca.

* Kao predstavnik imate mogućnost da novac zaradite na 16 načina.

* Ne morate ništa prodavati. Ovaj posao se vodi poklanjanjem besplatnog vrhunskog proizvoda.

* Posao je globalan sa tržištem od 3 milijarde korisnika interneta

* Još mnogo,mnogo toga

PREUZMITE BESPLATNO SVOJ HOME PAGE PAYS U NEKOLIKO SEKUNDI! -


www.animix.HomePagePays.com

Preuzmite svoj primjerak našeg magazina! - www.animix.smartmediamagazine.com

Ako želite biti dio projekta koji će izmijeniti internet i ostvariti zaradu na 16 načina koje nudimo, postanite naš predstavnik. Stvorite ogroman posao dijeleći vrijedan BESPLATAN produkt kojime ćete poboljšati život ljudi!

JAKO VAŽNO 2: Trenutno se nalazimo u fazi pred lansiranje ver 2.0 što će značiti veliku eksploziju posla. Sada imate priliku biti dio nečeg izuzetno velikog na samom početku. Danas tražimo ljude koji će shvatiti viziju budućnosti sa nama i na pravi način pristupiti poslovanju. Ne tražimo ljude koji traže sve gotovo jer tek krećemo i sve nije u finalnoj verziji. Ovaj projekt i nikada neće biti 100% finaliziran. To je projekt koji će se razvijati godinama i biti neprestano unaprijeđivan i poboljšavan. Ne tražimo ljude sa generalno negativnim stavom u životu koji uvijek vide jednu crnu točkicu na velikom bijelom zidu. Tražimo poduzetne, radosne ljude koji će uvidjeti veliku sliku i iskoristiti jedinstveno vrijeme u povijesti i svome životu. Također ne tražimo ljude koji nisu spremni u svoj posao ulagati novac, vrijeme i trud. Ako smatrate da ste pozitivna osoba, poduzetnik koji može razumjeti i iskoristiti velike stvari ulažući sebe u posao, vrlo rado ćemo Vas prigrliti i uklopiti u naš tim super predstavnika.



Postanite i vi jedan od milijuna korisnika SMT-a,preuzmite BESPLATNO HPP, 


 www.animix.HomePagePays.com, osigurajte svoju i budućnost vaše djece što se financija tiče.

Super predstavnik i član kluba osnivača,
Vesna Camprag

Нема коментара:

Постави коментар